Uğurcan Çakır, Sheffield United yolunda

Uğurcan Çakır, Sheffield United yolunda
Trabzonspor kalesini devraldığı ilk günden bu yana başarılı performansıyla fark yaratan ve sezonun gözde ismi haline gelen Uğurcan Çakır için gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası ortaya atıldı. Premier Lig ekibi Sheffield United'ın 22 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Avrupa devlerini peşinde koşturan Uğurcan Çakır ile ilgili son dakika iddiası. İsmi İngiliz devleri Liverpool ve Tottenham'la çok ciddi bir şekilde anılan 24 yaşındaki eldiven için ortaya atılan son iddia sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. A Spor'un haberine göre Sheffield United, Trabzonspor ile 22 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

İngiliz ekipleri; Liverpool, Chelsea, Tottenham, Everton ve Sheffield, İtalyan devi; Roma ve İspanyol temsilcisi Sevilla'nın istediği Uğurcan'ın daha çok forma giyebileceği bir takımda görev yapmak istediği gelen haberler arasındaydı. Bordo-Mavili yönetim de gelecek olan tekliflerin en iyisini hem maddi hem de Uğurcan'ın isteğine göre seçmeyi planladığı belirtilmişti.