Ülke genelinde bahara yağmur arası!

Ülke genelinde bahara yağmur arası!
İstanbul’daki güneşli günler, bugün yerini bulutlu bir havaya bırakacak. Sıcaklığın ise 15 derece olması bekleniyor. Ülke genelinde ise parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak.

Ülke genelinde bahara yağmur arası!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ve Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Isparta, Konya, Karaman, Muş, Erzurum, Kars ve Ağrı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Erzincan, Erzurum, Kars, Bingöl, Muş ve Ağrı çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

MARMARA BÖLGESİ HAVA DURUMU: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 16°C ÇANAKKALE °C, 16°C İSTANBUL °C, 16°C KIRKLARELİ °C, 14°C

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinin haifif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 19°C İZMİR °C, 19°C MANİSA °C, 20°C

AKDENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile Isparta çevrelerinin öğle saatlerinden sonra aralıklı ve hafif olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 17°C ANTALYA °C, 20°C HATAY °C, 15°C

İÇ ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Konya ve Karaman çevrelerinin hafif olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 16°C ESKİŞEHİR °C, 15°C KONYA °C, 16°C SİVAS °C, 13°C

BATI KARADENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 14°C DÜZCE °C, 17°C SİNOP °C, 12°C ZONGULDAK °C, 10°C

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA °C, 19°C ARTVİN °C, 15°C SAMSUN °C, 11°C TRABZON °C, 12°C

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve batısı ile Erzurum, Kars, Bingöl, Muş ve Ağrı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Malatya, Elazığ, Şırnak ve Van çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Kuzey ve doğusunda sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin dik yamaçlarında çığ oluşma riski bulunmaktadır.

ERZURUM °C, 8°C KARS °C, 7°C MUŞ °C, 9°C VAN °C, 10°C

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR °C, 12°C GAZİANTEP °C, 12°C SİİRT °C, 13°C ŞANLIURFA °C, 15°C