Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı'na saldırı

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı'na saldırı
Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran Ankara Esanboğa Havalimanı'nda saldırıya uğradı. Almanya'ya gitmek üzere dün sabah saatlerinde Esenboğa Havalimanı CIP salonuna gelen Başaran, uçuş saatini beklerken, bilet alarak CIP salonuna giren zanlılar, ani bir şekilde Suat Başaran'a saldırdı. Saldırıda ciddi bir yara almayan Suat Başaran, Almanya'ya doğru yola çıktı. Başaran gazetecilere saldırıya tepki göstermişti. MHP yönetimi bir süre önce Başaran'ı ihraç etmişti.

Ciddi Gazete''nin haberine göre, Ülkü Ocakları önceki genel başkanlarından Suat Başaran, Esenboğa Havalimanı''nda saldırıya uğradı. Almanya''ya gitmek için dün sabah Esenboğa Havalimanı CIP salonuna gelen Başaran, uçuş saatini beklemeye başladı.

Bilet alarak CIP salonuna giren zanlılar, bir anda Suat Başaran''a saldırdılar. Kameralar ve güvenlik görevlilerinin önünde gerçekleşen saldırı olayından sonra her hangi bir gözaltı yaşanmadı.

Saldırıda ciddi bir yara almayan Suat Başaran, yılın büyük bölümünü geçirdiği Almanya''ya gitti.

16 Nisan 2017 referandumunda Ülkü Ocakları''nın diğer eski genel başkanları ile birlikte hayır kampanyası yürüten Başaran, bir süredir MHP yönetimi eleştiren paylaşımlarda bulunuyordu.

 

İlgili Haberler