Ülkü Ocakları eski Genel Başkanları 'Hayır' için yollara düşüyor

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanları 'Hayır' için yollara düşüyor
Başkanlık anayasasının referandum sürecine girmesinin ardından Ülkücüler hayır için harekete geçti. MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya eski Ülkü Ocakları Genel Başkanları olarak halka 'Hayır'ı anlatmak için bir organizasyon başlattıklarını açıkladı.

Referandum sürecinin başlaması ile Ülkücü camia 'hayır' için harekete geçti. MHP Genel Başkan adaylarının kurduğu 'Türk Milliyetçileri 'Hayır' Diyor Platformu'nunardınan, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanları da vatandaşa 'hayır'ı anlatmak için yollara düşüyor. 

Atilla Kaya yaptığı açıklamada “Bizler 6-7 kişi, Ülkü Ocakları eski başkanları, olarak ayrı bir program yapıyoruz. Denizli’den başlayarak Türkiye’nin dört bir yanında bu anayasa değişikliğine neden hayır, denmesi gerektiğini anlatacağız. Evet, çıkarsa Türkiye’nin nasıl bir girdaba sokacağını anlatacağız. Ülkenin yüzde 50’sini, hayır oyu verecekleri terörist olarak suçlayan bir zihniyet, bu yetkilerle başkan olduğunda ne bekleyebiliriz ki? Ülkenin dört bir tarafından sivil toplum kuruluşlarından panel, konferans davetleri alıyoruz. Eski başkanlar olarak kimine hep birlikte kimine de ayrı ayrı katılarak halkımıza neden ‘hayır’ dediğimizin gerekçelerini anlatacağız” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler