Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı, Özdağ’a saldırı soruşturmasını yürüten savcı Alpaslan Tufan’ı hedef aldı

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı, Özdağ’a saldırı soruşturmasını yürüten savcı Alpaslan Tufan’ı hedef aldı
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a karşı gerçekleştirilen silahlı ve sopalı saldırıya ilişkin soruşturmayı yürüten savcıyı hedef aldı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı, Selçuk Özdağ’a gerçekleştirilen silahlı ve sopalı saldırı olayına ilişkin soruşturmayı yürüten Savcı Alparslan Tufan’ı hedef aldı.

“BOĞULACAĞI SU DA KULAÇ ATMAMASIDIR”
;Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı, ''Alparslan Tufan neyi amaçlamaktadır? Savcı Tufan’a bizim öncelikli tavsiyemiz hukuka riayet etmesi, devamında da elaleme erkeklik göstereceğim diye boğulacağı su da kulaç atmamasıdır. Serok Ahmet ve avenelerinin Ülkücüler üzerinden popülerlik çalışmasına müsade edilmeyecektir'' diye yazdı.

NE OLMUŞTU?
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, silahlı ve sopalı saldırıya uğramıştı. Vücudunda kırıklar oluşan Özdağ, hastanedeki tedavisin ardından taburcu edilmişti.

Özdağ'ın saldırıya uğramasının ardından şüpheliler gözaltına alınıp Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı.

omer-sanli-tehdit.jpg