Ülkücülere sahip çıkan Derebeyoğlu gözaltında

Ülkücülere sahip çıkan Derebeyoğlu gözaltında
Yeniçağ yazarlarına ve Ülkücü camianın önde gelen isimlerine yönelik kurulan kumpas mağdurlarından biri olan Mehmet Saadettin Derebeyoğlu'nun gözaltına alınmadan önceki paylaşımları dikkat çekti.

7 Eylül sabahı gazetemizin yazarları başta olmak üzere Ülkücü camianın yakından tanıdığı isimlere yönelik "FETÖ adına bir siyasi partiye sızmak" suçlamasıyla başlatılan operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Aynı gün çöken kumpasta gazetemizin önce 2 yazarı sonra 1 yazarı ve diğer ülkücüler yavaş yavaş serbest kalmaya başladı.

Sosyal medyada önemli bir kitlesi olan Mehmet Saadettin Derebeyoğlu ise yazarlarımızın gözaltına alınmasına çok sert tepki göstermişti.

POLİS DEREBEYOĞLU'NU DA GÖZALTINA ALDI

Derebeyoğlu'nun Ülkücülere yönelik yapılan haksız gözaltılara tepkisinin hemen ardından evine gelen polis memurları tarafından gözaltına alındı. Derebeyoğlu hala gözaltında olduğu bildirildi.

Edinilen bilgilere göre hala ifadesi alınmamış durumda. Kalp rahatsızlığı olduğu bilinen Derebeyoğlu'na avukatları dahi ulaşamadı.

Derebeyoğlu'nun gözaltına alınmadan önce yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekiyor. İşte gözaltıdan dakikalar önce Derebeyoğlu'nun yapmış olduğu o paylaşımlar:

İlgili Haberler