Uluslararası Filmmor Kadın Filmleri Festivali 18. yaşını kutluyor

Uluslararası Filmmor Kadın Filmleri Festivali 18. yaşını kutluyor
Filmmor bu yıl hak odaklı sinema’yı özel bir bölüm ve panelle tartışmaya açacak.

Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali; 46 film, söyleşi, panel ve atölyelerle yedi  şehirde, 18. yılını kutluyor. 16 Mart’ta İstanbul’da başlayacak festival, 10 Mayıs’a kadar sürecek.

18. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali, 16 Mart’ta İstanbul’da başlıyor. Fransız Kültür Merkezi’nde başlayacak gösterimler, 22 Mart’a kadar sürecek. 22 Mart’tan sonra Küçükçekmece’deki Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam edecek festival, ardından İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin Sinebüs’ü ile İstanbul’un altı köyünü gezecek.

18. Filmmor Kadın Filmleri Festivali; Filmmor Kadın Kooperatifi, Antalya Kadın Dayanışma Derneği, Bodrum Kadın Dayanışma Derneği, Rosa Kadın Derneği, Mersin Kadın Emeği Kolektifi, Adana Kadın Platformu, Yalova Kadın Platformu dayanışması ile İstanbul’un ardından 4-5 Nisan’da Bodrum’da, 11-12 Nisan’da Antalya’da, 18-19 Nisan’da Mersin’de, 25-26 Nisan’da Yalova’da, 2-3 Mayıs’ta Adana’da ve 9-10 Mayıs’ta Diyarbakır’da seyirciyle buluşacak. Festival boyunca tüm gösterimler ve etkinlikler ücretsiz olarak izlenebilecek.