Ümit Karan yeşil sahalara geri döndü

Ümit Karan yeşil sahalara geri döndü
Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Büyükçekmece Tepecikspor'un sportif direktörlüğüne getirildi.

Teknik direktör Mehmet Birinci'yle geçen hafta yollarını ayıran ve teknik direktörlüğe Recai Şahinler'i getiren Büyükçekmece Tepecikspor, sportif direktörlük için de Ümit Karan ile anlaştı.Karan'ın, Büyükçekmece Tepecikspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

Ümit Karan, iyi bir teknik kadro ile yola çıktıklarını, bu yolun sonunda mutluluğu bulmak için çaba göstereceklerini belirterek, "Çalışacağım ekip çok kaliteli. Büyükçekmece Tepecikspor'da iyi bir başlangıç yaparak bu işin sonunu da iyi getirmek için burada olduğumuzu söylemek istiyorum. Yönetim kurulumuzun bizlere verdiği desteği en iyi şekilde değerlendirip takımın zor günleri geride bırakması için gereken hamleleri yapmak için bu görevi kabul ettik. Burada arkadaşlık ortamını en iyi şekilde oluşturup takımı ligde iyi yerlere getirmeye gayret edeceğiz. Zor günleri geride bırakmak için yarın ilk startı vereceğiz ve hazırlıklarımıza da bu anlamda başlamış olacağız. Büyükçekmece Tepecikspor bana hiç yabancı değil. Geçtiğimiz sezon bütün maçları izleme imkanı buldum fakat bu sezon bu fırsatı yakalayamadım. Takımın durumu ile ilgili bilgiler elimizde mevcut. Güzel günler için birlik ve beraberliğin getirdiği kaynaşma ile iyi neticeler alan takım olmak için elimizden geleni ekip olarak yapacağız. Büyükçekmece Tepecikspor camiasına bu anlaşma hayırlı olsun" dedi.