Ümmiye Koçak yönettiği 'Yün Bebek 2' izleyici ile buluşsun çağrısı yaptı, BluTv ve Mansur Yavaş'tan yanıt geldi

Ümmiye Koçak yönettiği 'Yün Bebek 2' izleyici ile buluşsun çağrısı yaptı, BluTv ve Mansur Yavaş'tan yanıt geldi
Mersin’in Toroslar ilçesindeki Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu’nun kurucusu ve Yün Bebek filminin yönetmeni olan 63 yaşındaki Ümmiye Koçak, sosyal medyadan yeni filminin dijital ortamda izlenebilmesi için destek istedi. Bu çağrıya ABB Başkanı Mansur Yavaş ve dizi platformu Blu Tv'den yanıt geldi.

Mersin'de yaşayan ve Yün Bebek filminin yönetmeni olan 63 yaşındaki Ümmiye Koçak, sosyal medyadan yeni filmi 'Yün Bebek 2' için yaptığı çağrıyla gündem oldu.

ummiye7.jpg,

Koçak'ın kendi hesabından yaptığı, "Senaryosunu yazıp yönettiğim ve bizlere ABD'de ödül kazandıran uzun metraj sinema filmimiz ‘Yün Bebek’i dijital ortamda izlenmesini çok istiyoruz. Tek amaç kadınların sesini duyurabilmek. Anadolu kadınları istediğinde her şeyi yapabilir.  İlk filmimiz 'Yün Bebek' Mersin'in, Türkiye'nin, bütün Anadolu'nun, kadınların filmi. Hepimizin filmi çünkü bu filmi biz kadınlar çektik. Amaç kadınların sesini duyurabilmek. Anadolu kadınları istediğinde her şeyi yapabilir.  Biz kadınlar istersek çok şey yapabiliriz." paylaşımla yeni filminin dijital ortamda izlenebilmesi için destek çağrısında bulundu.

ff-011.jpg

 

 63 yaşındaki Koçak'ın çağrısına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan destek geldi. Koçak'ın yaptığı paylaşımı alıntılayan Yavaş, "Ümmiye Hanım, Uygarlığa sadece kentsel yatırımlarla değil, sanatsal ve geleneksel değerlerimizi koruyarak ulaşabiliriz. Bir @netflixturkiye değiliz. Ancak Anadolu kadınının sesine Anadolu’nun kalbinden ses katmak için filminizi ABB TV ve Başkent Mobil'de yayınlamayı çok isteriz." ifadelerini kullandı.

mansur-019.jpg

BluTv, yaptığı paylaşım ile "Anadolu Kadınları’nın gücüne güç katmak vazifemizdir. Sizinle hızlıca iletişime geçiyoruz. Kucak dolusu sevgiler" diyerek destek çağrısına yanıt verdi.

adsiz-011.jpg

ummiye8.jpg