Ünal Aysal'dan açıklama

09.05.2011 günlü gazetenizin 8. Sayfasında Behiç Kılıç imzasıyla “Galatasaray bahane, enerji pastası şahane” başlığı ile yapılan yayın, asılsız olup söz konusu yayın ile müvekkilimiz Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın onur ve saygınlığı rencide edilmiş, bu yayın ile okuyucuların, müvekkilimiz hakkında bir takım olumsuz fikirler edinmesi amaçlanmış olup müvekkilimiz karalanmaya çalışılmıştır.
Kamuoyunu gerçeğe uygun olarak bilgilendirmeniz için bilmenizi isteriz ki;
Müvekkilimiz Ünal Aysal,
55 yıldır G.S’lı olup, 1960 yılında G.S Lisesi’nden mezun olmuş, G.S. Spor Kulübü’nün eski tüzüğünün 6 ve 66. Maddeleri uyarınca kulüp üyeliğine hak kazanmış, 14.05.2011 tarihinde yapılan Genel Kurul’da G.S. Spor Kulübü Başkanı seçilmiştir. Yazınızda ima ettiğiniz aksine müvekkilimiz,
Hayatının hiçbir döneminde silah ticareti yapmamıştır.
Ve hakkında hiçbir ülkeye girişi yasağı da bulunmamaktadır.
Yayında Fatih Altaylı’nın Sabah Gazetesi yazarı olduğu bir dönemde müvekkilimizden  “Türkiye’yi soyan adam” olarak söz ettiğini, ancak dosyanın arşivinizde bulunmadığını belirtmişsiniz. Öncelikle arşivinizde dahi bulunmayan bir yayına atıf yapmanızın, sizin ne derece ciddiyetten ve gerçeklikten uzak olduğunuzu ortaya koyduğu kanaatindeyiz.
Ayrıca anlaşılan Fatih Altaylı’nın 08.05.2011 tarihli Habertürk Gazetesi’nde yer alan köşe yazısını okumayı ihmal etmişsiniz. Zira 08.05.2011 tarihli Fatih Altaylı imzalı köşe yazısını okumuş olsaydınız, Galatasaray Spor Kulübü’nün eski Yöneticilerinden olan Fatih Altaylı’nın müvekkilimiz Ünal Aysal hakkında “Diğerlerinden çok daha iyi bir başkan adayı olan ve diğerlerinden çok daha iyi bir ekip kuran Ünal Aysal seçimi rahatça kazanacak.”  İfadesini kullandığını görecek ve böylece yazınızda kendinizi doğrulamak için referans verdiğiniz Fatih Altaylı’nın bir gün önce sizi tekzip ettiğini öğrenmiş olacaktınız.
Ünal Aysal Vekilleri
Avukat Şeref Dede
Avukat Nazan Gültekin

Yazarın Diğer Yazıları