Ünal Karaman’dan oyunculara uyarı

Ünal Karaman’dan oyunculara uyarı
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, antrenmanda oyuncularla bir toplantı yaptı. Karaman, oyunculara uyarılarda bulundu.

Süper Lig’de oynadığı Kasımpaşa ve Akhisarspor maçlarını kazanarak çıkışa geçen Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, dün gerçekleştirilen son idman öncesinde öğrencileriyle kısa bir toplantı yaptı.

Geçtiğimiz cumartesi günü annesini kaybeden ve ilk kez idmana çıkan tecrübeli çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı: “Son haftalarda aldığımız sonuçlar ile 5. sıraya kadar yükselmeyi başardık. Milli ara boyunca maçlarda göstermiş olduğunuz çabanın aynısını idmanlarda da göstermenizi bekliyorum. Bu süreç bizim için çok kritik olacak.”

Erzurumspor karşılaşmasına en hazır halimizle çıkmamız gerekiyor. Önümüzdeki engelleri birer birer aşarak Fenerbahçe maçına kadar kayıpsız gitmeliyiz. En kısa süre içerisinde yeniden zirveye ortak olabiliriz. Lig çok uzun bir maraton. Önümüzde 26 final maçı var. Çalışan ve mücadele eden herkes bu formayı giyecek. Taraftarımızın da bize inanmasını ve güvenmesini istiyorum.”