Ünder: Şampiyonlar Ligi finali elimizden alındı

Ünder: Şampiyonlar Ligi finali elimizden alındı
Liverpool'la oynadıkları Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçındaki hakem kararlarından şikayetçi olan milli yıldız Cengiz Ünder, "Şampiyonlar Ligi finali elimizden alındı" dedi.

Roma'nın genç yıldızı Cengiz Ünder, Liverpool'a kaybettikleri Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

beIN Sports'un canlı yayın konuğu olan Cengiz, Liverpool'a toplamda 7-6 kaybettikleri turun rövanşındaki hakem yönetimine tepkiliydi.

Cengiz, "Bu sezon en çok taraftarın geldiği maç Liverpool maçıydı. Barcelona maçından, Lazio maçından daha güzel bir atmosfer vardı. Verilmeyen iki penaltımız var. El Shaarawy'nin pozisyonu - eliyle çıkardı. Edin Dzeko kaleciyi geçti, ofsayt bayrağı kalktı ama değildi. Kırmızı kart. 20 yaşındayım, hakemi eleştirmek istemem ama ben bugün Kiev'de olabilirdim. Bu bizim elimizden alındı." şeklinde konuştu.

"BAMBAŞKA BİR CENGİZ OLARAK GERİ DÖNDÜM"

Serie A'da sezona tutuk başlamasına rağmen ikinci yarıda kendine geldiğini ifade eden 20 yaşındaki futbolcu, "Devre arasından itibaren İtalya'ya alıştığını söyleyen Cengiz, "Devre arasında bambaşka bir Cengiz olarak geri dönmek istediğimi söyledim. Bambaşka bir Cengiz olarak da geri döndüm. Üst üste attığım gollerle özgüvenim yerine geldi." dedi.

INIESTA ÖRNEĞİ

Çeyrek finalde Barcelona'yı 4-1 yenildikleri ilk maçın rövanşında 3-0 devirerek eledikleri maça da değinen Cengiz, "Barcelona maçının devre arasında Andres Iniesta'nın 'Bizi bu gidişle eleyecekler' dediğini öğrendik. Onlara bunu hissettirdik. O gün çok heyecanlıydım. 2-0 olmuş, tura yakınız. Ben de oyuna girerken çok istekli başladım. Korner kullanmaya gittim. Aslında çok da iyi bir orta yapmadım ama Manolas orada mucizeyi yarattı. O golü attığında rüyada gibi hissettim. Saha içerisinde olmama rağmen bir süre inanamadım." ifadelerini kullandı.

EN İYİ 11'İNİ AÇIKLADI

Cengiz, en beğendiği 11'i ise şu oyunculardan kurdu: Alisson, Dani Alves, Sergio Ramos, Kalidou Koulibaly, Marcelo, Miralem Pjanic, David Silva, De Bruyne, Salah, Ronaldo, Messi