Üniversiteli terörist her şeyi itiraf etti!

Üniversiteli terörist her şeyi itiraf etti!
Lice'de terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda teslim olan üniversiteli terörist çarpıcı itiraflarda bulundu.

İzmir'de 2013'te üniversiteye gittiğini, bölücü terör örgütünün 9 Eylül Üniversitesi'nde yürütmeye çalıştığı faaliyetlerde görev aldığını anlatan itirafçı, örgütün gençlik yapılanmasıyla bu yıllarda tanıştığını belirtti.

Bölücü terör örgütüne yakın derneklerde, dergilerde görev aldığını, yürüyüş ve mitinglere katıldığını aktaran terörist, örgütten aldığı talimatlar doğrultusunda üniversitede yürüyüşler, sözde anma günleri düzenlediklerini söyledi.

''TOZ PEMBE HAYALLERİN PEŞİNE DÜŞTÜM''

"Bir arkadaşımla toz pembe hayallerin peşine düştüm." diyen terörist, dağa çıkmaya karar verdiğini anlattı. İzmir'deki bölücü terör örgütü üyelerince önce Diyarbakır'a, oradan da katırlar Irak'ın kuzeyindeki bölücü terör örgütüne ait Metina kampına götürüldüğünü ifade eden terörist, sonrasındaki durağının Haftanin kampı olduğunu söyledi.

Teslim olan terörist, "Kahraman olduğumu, silah elime geçince devlete kafa tutacağımı sanıyordum. Hepsi toz pembeymiş. Mesela, '2015'te devrim olacak.' dediler. Ben de katıldım ama öyle olmadı. 40 yıldır meğer olmuyormuş. Onların çalışmaları seni inandırabiliyor ama gerçek öyle değilmiş." ifadelerini kullandı.

Daha önce teslim olmayı düşünüp düşünmediği sorulan itirafçı, şunları söyledi:

"Bana, 'Teslim olduğunda seni öldürecekler.' dediler. O yüzden teslim olmayı hiç düşünmedim. Ama o gün şansımı denedim ve teslim oldum. Hiçbir şey yapmadılar. Buraya kadar getirdiler beni. Yaşamak varken kimsenin ölmesine gerek yok. Ben yaşamayı tercih ettim, kimse de beni öldürmedi. Ben pişman oldum.

İnsan kaçmak istiyor, bunları yaşamamanız için hiç katılmayın."