Ünlü Astrolog Nuray Sayarı İstanbul ve Ankara'yı kazanacak adayı açıkladı

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı İstanbul ve Ankara'yı kazanacak adayı açıkladı
Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara'yı kazanacak adayı açıkladı

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, Evrim Akın'ın Youtube üzerinden sunduğu Pijama Sohbetleri'ne katıldı. Ünlü Astrolog Sayarı, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde herkesin merakla beklediği İstanbul ve Ankara seçimleri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ADAYLAR SAHADA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

ekran-goruntusu-2024-01-22-152439.png

Siyasi partilerin belediye başkan adaylarının netleşmesinin ardından yerel seçim çalışmalarına start verildi. Adaylığı kesinleşen isimler sahaya inerek vatandaş ile temasa başladı. Yerel seçimlerde sonucunun en çok merak edildiği iller arasında ise İstanbul ve Ankara bulunuyor. İstanbul’da CHP’nin adayı ve mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı’nın adayı Murat Kurum kıyasıya yarışacakken, Ankara’da ise CHP’nin adayı ve mevcut başkan Mansur Yavaş’ın karşısında Cumhur İttifakı’nın adayı Turgut Altınok yer alacak.

İSTANBUL VE ANKARA’YI KİMİN KAZANACAĞINI AÇIKLADI

ekran-goruntusu-2024-01-22-152449.png

Yerel seçimler ile ilgili konuşan Nuray Sayarı, "Hayretler içinde kalacağımız bir seçim dönemine giriyoruz, Allah vatanımızı milletimizi korusun. Ben partici değilim. Belediye başkanlarına sesleniyorum hizmet edecek kişiler gelsin" dedi. Seçim konusunda gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulunan ünlü Astrolog Nuray Sayarı, İstanbul ve Ankara’yı kimin kazanacağını açıkladı. sözleri sosyal medyayı salladı.

“ÇOK BÜYÜK SÜRPRİZLER OLACAK”

"Ben kahin değilim" diyerek yerel seçimde İstanbul ve Ankara’da kimin kazanacağını söyleyen Astrolog Nuray Sayarı, "Ak Parti İstanbul'u alacak" iddiasında bulundu. Nuray Sayarı "İstanbul'a öyle bir gelecek ki çok büyük katkısı olacak, gerçekten AK Parti alacak” ifadelerini kullandı. İzmir'de de çok büyük sürprizler olacağını söyleyen Sayarı, Ankara’da ise CHP’nin kazanacağını ve Mansur Yavaş’ın görevine devam edeceğini iddia etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.