Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın balayı tatili bitmiyor. Soluğu Seyşeller'de aldılar

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın balayı tatili bitmiyor. Soluğu Seyşeller'de aldılar
Destan dizisinin Akkız’ı Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın balayı evlendikleri Çeşme’de başlamıştı. Çeşme’den Yunanistan'a geçen çiçeği burnunda çift bu kez balayı tatillerine Seyşeller'de devam ediyor.

Basketbolcu Cedi Osman’ın memleketi Kuzey Makedonya''da geçen ay nikah masasına oturan oyuncu Ebru Şahin ile Cedi Osman Çeşme''de görkemli bir törenle dünya evine girmişti. 
Düğün sonrası Çeşme''de kalıp balayı yapan ve ardından da Yunanistan''a giden ünlü çift tatillerine devam ediyor. 

Ebru Şahin ile Cedi Osman son olarak Seyşeller''e gitti. İkilinin balayı pozları sosyal medyayı salladı.

Ebru Şahin, 4.1 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından peş peşe yayınladığı pozlara, "Kök sarmaşıklar gibi sarıldık o yaz" notunu yazdı. Eşinin paylaşımına kayıtsız kalamayan Cedi Osman ise, "Çok seviyorum" diyerek, Şahin''e yorum yaptı. 

Balayında çektikleri renkli karelerini takipçileriyle paylaşan çift, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

EBRU ŞAHİN KİMDİR?

Ebru Şahin kimdir, kaç yaşında; Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul''da dünyaya geldi. Ebru Şahin, 28 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi''nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu, kariyerine adımını 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile attı.

İlk projenin ardından Babam filmi ve Savaşçı dizisinde rol alan Ebru Şahin, İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Burcu karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan Ebru Şahin, Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteriyle şöhrete kavuştu. Şahin şu sıralar Destan adlı dizide Akkız karakterine hayat veriyor.

İlgili Haberler