Prof. Özgür Demirtaş Yeni Akit'in haberini paylaşarak böyle seslendi. Bu paçavraya inanmayın!

Prof. Özgür Demirtaş Yeni Akit'in haberini paylaşarak böyle seslendi. Bu paçavraya inanmayın!
Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, yeni asgari ücretle ilgili yorumuyla ilgili Yeni Akit'in yaptığı haberini paylaşarak muhafazakar kesime seslendi. Demirtaş; “Bu paçavraya inanmayın, dini kullanan siyasal İslamcıları ancak siz yok edersiniz” ifadelerini kullandı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yapılan basın toplantısında yeni asgari ücretin 5500 TL olduğunu açıkladı.

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş açıklanan asgari ücretle ilgili olarak, "Sayıca çok fazla olan asgari ücretli arkadaşlarım da bunu canları yanarak anlayacak. Üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Demirtaş’ın bu yorumuyla ilgili haber yapan Yeni Akit Gazetesi Demirtaş için "Hadi oradan Özgür Demirtaş, zoruna mı gitti koçum?" başlığı taşıyan haber yaptı.

Demirtaş haberi sosyal medya üzerinden paylaşarak muhafazakar kesime seslendi.

Demirtaş, muhafazakar kesime "Bu paçavraya inanmayın. Bu Dini kullanan siyasal islamcıları ancak siz yok edebilirsiniz" dedi.

Demirtaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemdeki tüm Muhafazakar vatandaşlara sesleniyorum. Elinizi vicdanınıza koyun ve bu gazetenin üslubunun sizi temsil edip etmediğini düşünün. Lütfen düşünün. Allah aşkına Dini kullanan bu paçavraya inanmayın. Bu Dini kullanan siyasal islamcıları ANCAK SİZ yok edebilirsiniz"

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler