Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan yatırımcılara yeni uyarı: Çok kişinin canı yanacak

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan yatırımcılara yeni uyarı: Çok kişinin canı yanacak
Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kripto para alımı yapacaklara dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Demirtaş, “Kripto piyasalarında 2018 yılına benzer çöküş yine olacak ve her yatırımda olduğu gibi son vagona binenlerin canı çok yanacak. ” dedi.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan yatırımcılara yeni uyarı: Çok kişinin canı yanacak

Thodex''in sahibi Faruk Fatih Özer''in 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığı iddiasının ardından kripto para borsalarıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

Twitter’dan ''kripto para'' piyasası ile ilgili uyarılarda bulunan Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Kripto piyasalarında 2018 yılına benzer çöküş yine olacak ve her yatırımda olduğu gibi son vagona binenlerin canı çok yanacak. Kısa vadeli girer çıkarım diyenler üzülecek. Bu olacak ama ne zaman olacağını halving bazlı ısı haritalarının söylediği dışında pek bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.

Diğer bir paylaşımlarında da uyarılarına devam eden Demirtaş, şu ifadeleri kaydetti:

“KENDİNİZİ KORUYUN”

%70-80-90 çöküşleri midesi kaldıramayacakların, midelerinin kaldıramayacağı miktarlarla asla girmemeleri lazım. 2016-2017 yılından yatırımcı olup zaten 10-20 kat kazanmış bir yatırımcı ile bugün yatırım yapan nasıl aynı toleransa sahip olabilir? Olamaz. Kendinizi koruyun.

“KİMSEDEN TAVSİYE ALMAYIN”

Kimseden tavsiye almayın, hiçbir telegram grubu vs. yerlerinde duyduklarınıza inanmayın. Hoca-Peder-Haham dese inanmayın. En sevdiğiniz politikacı dese inanmayın. En sevdiğiniz futbolcu dese inanmayın... kendi araştırmanızı yapın sadece kendinizin öğrendiğine inanın.”

İlgili Haberler