Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yarın TÜİK'in açıklayacağı enflasyon oranını paylaştı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yarın TÜİK'in açıklayacağı enflasyon oranını paylaştı
Ekonomist Selçuk Geçer dün açıklanan İstanbul enflasyonu rakamları üzerine oldukça iddialı bir çıkışta bulundu. Geçer Cuma gününü işaret ederek “TÜİK enflasyonu yüzde 80 üstünde olacak. Yaşadığımız enflasyon yüzde 250 ye vuracak” diye yazdı.

Cuma günü göreceksiniz diyerek duyurdu

Milli Gazete''nin haberine göre, AKP hükümetinin ekonomi politikaları hemen hemen her katıldığı televizyon programında ve sosyal medya platformlarında eleştiren Selçuk Geçer korkutan enflasyon beklentisini açıkladı.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Mayıs ayına ilişkin fiyat endekslerini yayımladı. Mayıs ayı için açıklanan verilerinden sonra enflasyon rakamlarında yıllık yüzde 79,12; aylık olarak ise 5,76 artış oldu.

"CUMA GÜNÜ CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN"

İstanbul''da enflasyon 24 yılın zirvesine çıkarken ekonomist Selçuk Geçer Cuma günü açıklanacak enflasyonun yüzde 80’in üzerine çıkacağını açıkladı..

Geçer oldukça iddialı olduğu paylaşımında “İstanbul''da enflasyon Mayıs ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 87,35 arttı. Göreceksiniz Cuma günü açıklanacak TÜİK enflasyonu yüzde 80 üstünde olacak !!! ENAG enflasyonu yüzde 200 ü aşacak... Yaşadığımız enflasyon yüzde 250 ye vuracak ! Cümleten geçmiş oldun” diye yazdı.

İlgili Haberler