Ünlü Gazeteci Cüneyt Özdemir, bir dakikalık videoyla herkesin duygularına tercüman oldu

Ünlü Gazeteci Cüneyt Özdemir, bir dakikalık videoyla herkesin duygularına tercüman oldu
Öğretim Görevlisi Dr. Aylin Sözer, eski sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından boğazı kesilip yakılarak katledildi. Dehşet veren olay tüm Türkiye’yi ayağa kaldırırken Gazeteci Cüneyt Özdemir yayınladığı videoyla adeta herkesin duygularına tercüman oldu.

İstanbul Maltepe’de Kemal Ayyıldız isimli kişinin eski sevgilisi olduğu iddia edilen Öğretim Görevlisi Dr. Aylin Sözer'i yakılarak canice öldürmesini Cüneyt Özdemir, bir dakikalık kısa videoyla değerlendirdi. Özdemir, “Sözün bittiği yeri geçeli bayağı oldu bizde” diyerek bir dakikalık video yayınladı.
Aylin Sözer’in bugün hayatını kaybetmese derse gireceğini kaydeden Cüneyt Özdemir,
“Çok tatsız bir cinayet haberiyle yine karşı karşıyayız. Akademisyen Aylin Sözeri… Yine bir kadın cinayeti İstanbul Maltepe'de Kemal isimli bir hayvan diyeceğim ama hayvana hakaret.
İnsan zavallısı tarafından önce iki gün rehin alınıyor evde güya borç para istiyormuş da vermiyormuş da kadın…
Anlaşılan kadına da işkence yapıyor sonra ailesi haber veriyor ve de kadını yakıyor.
Bu zavallı kadın Aylin Hanım, öldürülmeseydi öyle hunharca bir şekilde öldürülmeseydi bugün derse gidecekmiş. Gel de üzülme yani”
ifadelerini kullandı.
"SÖZÜN BİTTİĞİ YERİ GEÇELİ ÇOK OLDU"
Kadın cinayetlerinde sıfır tolerans ve sıfır ceza indirimine gidilmediği sürece kadın cinayetlerinin çok olacağını ifade eden Özdemir, “Milli Eğitim Bakanı da dâhil herkes Tweet atıyor.
Bugün çocuk resimlerinin analizi eğitimine girecekmiş.
Artık hepimiz de böyle yani sözün bittiği nokta diye bir şey var ya orayı geçeli bayağı oldu bizde. Biz daha orayı Münevver Karabulut cinayetinde geçmiştik.
Ama gel zaman git zaman hiçbir şey değişmiyor yani. Allah rahmet eylesin.
Kadın cinayetlerinde, sıfır tolerans sıfır ceza indirimleri gitmediğimiz sürece bu tür cinayetler daha çok olur”
dedi