Ünlü Gazeteci Toygun Atilla açıkladı. Hastaneye giden babasının yolda yaptıkları taksiciyi nasıl şaşkına çevirdi

Ünlü Gazeteci Toygun Atilla açıkladı. Hastaneye giden babasının yolda yaptıkları taksiciyi nasıl şaşkına çevirdi
Gazeteci Toygun Atilla, 9 yıl önce vefat eden astsubay emeklisi babasının bir 10 Kasım günü kemoterapi tedavisi için hastaneye giderken yolda yaşadığı bir anısını sosyal medya hesabından paylaştı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 82. yılında tüm yurtta anılıyor. Gazeteci Toygun Atilla da sosyal medya hesabından 2011 yılında vefat eden astsubay emeklisi babasının bir 10 Kasım günü yaşadığı bir anısını sosyal medya hesabından paylaştı.

yenicag-toygun1.jpg

Atilla, “Babam hastaneye yetişmeli. O gün kemoterapisi var. Annem ile taksiye biniyor, şoföre “acele gidelim” diyor. Saatler 9’u 5 geçtiğinde “arabayı durdur” diyor, kornaya bastırıyor, aşağıya inip saygı duruşunda bulunuyor. Şaşkın taksiciye Hiç bir şey Ata’ya saygıyı ertelemez” diyor.” ifadelerini kullandı.

yenicag-toygun2.jpg

Atilla paylaşımının ardından kendisine hakarette bulunan sosyal medya kullanıcısına da “Babam 2011’de öldü. 30 yıl bu ülkeye TSK’da astsubay olarak hizmet etti. Atatürk’ü bu ülkeyi ve insanlarını hep sevdi. Bağımsız bir ülke ve millet olmanın ne demek olduğunu dili döndüğü herkese anlatmaya çalıştı. Senin gibi zavallılara bile...” şeklinde cevap verdi.