Ünlü isimler Madame Tussauds İstanbul’a geliyor

Ünlü isimler Madame Tussauds İstanbul’a geliyor
Kim Kardashian ile eşi Kanye West'in heykelleri Sevgililer Günü’nde Madame Tussauds İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak.

Amerika’nın ünlü televizyon kanalı E!’de yayınlanan Keeping Up with the Kardashians ve Kourtney and Kim Take New York isimli reality show'lar ile tüm dünyada popülerlik kazanan televizyon yıldızı Kim Kardashian ve Grammy dahil olmak üzere müzik alanında 9 ödüle sahip ünlü rap müzik sanatçısı eşi Kanye West, Sevgililer Günü’nde Madame Tussauds İstanbul’da ziyaretçilerle buluşacak.

bgi1gwy4cuspctou8xndgw.jpg
 
LONDRA'DAN GELDİLER 

On yılı aşkın süredir Madame Tussauds Londra’da sergilenen ve tüm dünyadan ziyaaretçilerin beğenisini kazanan Kim Kardashian ve eşi Kanye West’in balmumu figürleri Sevgililer Günü için özel olarak İstanbul’a getirildi. Popüler yıldız Kardashian’ın balmumu figürü için ölçü alım çalışmaları 2009 yılında Los Angales, California’da gerçekleştirilmişti. Figürün kostümü için Michael Costello tasarımı olan özel bir elbise seçilmişti.

Eşi Kanye West’in figürü ise, 2014 yılında gerçekleştirilen LACMA Art & Film Gala’sındaki bir fotoğrafı referans alınarak hazırlanmış ve Madame Tuddauds Londra’da Kim Kardashian’ın yanına yerleştirilmişti.

Kardashian ve West'in heykelleri, 6 ay boyunca Madame Tussauds İstanbul’da.

Dünyada olduğu gibi sosyal medyada da en beğenilenler arasında yer alan çiftin figürleri, kendilerinin de onayı ile Sevgililer Günü için Madame Tussauds İstanbul’a getirildi ve 6 ay boyunca ziyaretçileri karşılayacak.