Ünlü keman virtüözü David Garrett İstanbul'a geliyor

Ünlü keman virtüözü David Garrett İstanbul'a geliyor
Günümüzün en önemli keman virtüözlerinden birisi olarak kabul edilen dünyaca ünlü keman virtüözü David Garrett Türkiye’deki ilk crossover konserinde hayranları ile buluşuyor.

Kariyerinin başından beri müzikte sınır tanımayan David Garrett, 2008 yılında 'Flight of the Bumblebee' şarkısını, saniyede 13 nota basarak, 1 dakika 6.56 saniyede çalıp Guinness Rekorlar Kitabı'na adını "Dünyanın en hızlı keman çalan insanı" olarak yazdırdı. Garrett, klasik müzik hakimiyeti haricinde, "November Rain", "Nothing Else Matters" gibi rock müzik ve "Viva la vida", "Hey Jude" gibi dünyaca ünlü pop parçalarına getirdiği farklı yorumlar ile milyonlarca hayran edinmiştir.

Pop yıldızları arasında bir Paganini ve kemancılar arasında bir Jimi Hendrix olan Garrett, bugüne kadar Hong Kong, Almanya, Meksika, Tayvan, Brezilya, Singapur ve daha birçok ülkede milyonlarca bilet satmış, 24 altın ve 16 platin plak kazanmıştır.

Sevilen klasiklerle birlikte pek çok rock ve pop parçasını kendine özgü tarzıyla yorumlayan David Garrett, Yapı Kredi 75. Yıl Konserleri kapsamında, Piu Entertainment ve Atlantis Yapım organizasyonu ile eşsiz bir konser için 21 Eylül akşamı Volkswagen Arena'da!