Ceyda Düvenci iş bulamadığını itiraf etti!

Ceyda Düvenci iş bulamadığını itiraf etti!
Oyuncu Ceyda Düvenci, önceki gün alışveriş için geldiği Nişantaşı’nda görüntülendi. Son olarak 2016 yılında 'Babam ve Ailesi' adlı dizide rol alan Düvenci, uzun yıllardır ekranda iş bulamadığını itiraf etti. 

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, valeden aracını beklediği sırada gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Hafif makyaj ve dağınık saç tarzıyla dikkat çeken Ceyda Düvenci, “Yeni imaj mı yaptınız?” diye soran gazetecilere “Doğallığı çok seviyorum. Ekstra şeyler yapmayı sevmiyorum. Benim meselem temiz olmak. Cilt bakımımı düzenli yaptırıyorum. Onun dışında rimelimi sürüp çıkıyorum” açıklamasında bulundu.

"BİR TÜRLÜ UZLAŞAMIYORUM"

Son yıllarda ekranlardan uzak kalan Ceyda Düvenci, bunu şu sözlerle açıkladı: “Çok kafa dengi bir iş bulamıyorum. Senaryoyu beğenmiyorum. Senaryoyu beğensem yapımcısıyla çok kolay uzlaşamıyorum”

"DİJİTAL ORTAMDA REYTİNG KAYGISI YOK"

Dijital hakkındaki düşünceleri sorulan oyuncu, “Dijital daha özenli. Orada bir reyting kaygısı yok. Kanala kaset yetiştirme telaşı yok. Dakikası belli ve kısa. Başı sonu belli ve performansını yaparken karakterin nereye gideceğini biliyorsun. Televizyonda öyle değil. Bir bölümde her şey değişiyor. Reytinglere göre her şeye karar veriliyor. Oturup iki saat bir diziyi izlemek bile zor. Çekmenin ne demek olduğunu az çok biliyoruz” diye konuştu.

"ETRAFIMIZDAKİ KALABALIK AZALDI"

Yakın dostları Hazal Kaya ve Cansu Tosun ile sık sık bir araya gelerek bu anları sosyal medya hesabında paylaşan Ceyda Düvenci, etrafındaki kalabalıkları azalttığını belirtti. Bu kararı isteyerek aldıklarını ifade eden Düvenci, şöyle konuştu:

“Dost çevremiz çok belli. Bayağı azalttığımız ve bize huzurlu, güvenli hissettiren bir alanımız var. O yüzden dostlarımızla çok sık zaman geçirmeyi seviyoruz. Evimizde soframızı kuruyoruz, muhabbetimizi yapıyoruz. Çocuklar bir araya geliyor. Hayatta çok büyük beklentilerimiz yok. O yüzden az, öz çevremiz var."