Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş’a hırsızlık şoku. Meslektaşı Burak hakkı ile aynı yolu seçerek İzmir’de tarımcılığa başlamıştı

Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş’a hırsızlık şoku. Meslektaşı Burak hakkı ile aynı yolu seçerek İzmir’de tarımcılığa başlamıştı
Şehir hayatından sıkılarak soluğu doğada alan ünlüler kervanına katılan ünlü oyuncu Filiç Taçbaş’ın İzmir’deki evine hırsız girdi. Evdeki bazı eşyalar ve aküler çalındı. Apar topar İzmir’e giden Filiz Taçbaş makinelerini eve taşıyıp kilitleri değiştirdi. İzmir’in Aliağa ilçesinden 1.5 dönümlük tarla satın alan Taçbaş, limon ve çeşitli meyveler yetiştirmeye başlamıştı.

Hürriyet’te yer alan haberde, oyuncu Filiz Taçbaş çiftçi oldu. İzmir’in Aliağa ilçesinden 1.5 dönümlük tarla satın alan Taçbaş, Aliağa Tarım Orman Ve Köy İşleri Müdürlüğü’nden de Çiftçilik Belgesi almıştı.

Tarlasına ahşap baraka, taş fırın ve sulama için kuyu açtıran Filiz Taçbaş’ın yalın ayak çalışırken çekilen görüntüleri sosyal medyada ilgi görmüştü. Tarımcılığa başlayan oyuncu, tarlasında zeytin, limon ve çeşitli meyveler yetiştiriyor.

yenicag-filic-tacbas2.jpg

Şu sıralar rol aldığı “Çukur” dizisi sebebiyle İstanbul-İzmir arası mekik dokuyan Filiz Taçbaş, konuyla ilgili şöyle konuşmuştu:

Bu benim hayalimdi, gerçekleştirdim. Şimdilik küçük tarımcılık yapıyorum. Aileme yetecek kadar mahsul yetiştiriyorum. Tarladan çıkan değişik ot türlerini toplayarak yemeğimizi ve salatamızı yapmak benim için büyük zevk oluyor.

yenicag-filic-tacbas3.jpg

Şehir hayatından sıkılarak soluğu doğada alan ünlüler kervanına katılan ünlü oyuncu Filiç Taçbaş’ın İzmir’deki evine hırsız girdi. Apar topar İzmir’e giden Filiz Taçbaş makinelerini eve taşıyıp kilitleri değiştirdi.

yenicag-filic-tacbas4.jpg

BURAK HAKKI VE FATİH PORTAKAL’DA AYNI YOLU SEÇMİŞTİ

Ünlü oyuncu Burak Hakkı da (48) Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Güneyli köyünde, 12 yıl önce satın aldığı 22 dönüm arazide, hayalini kurduğu ceviz bahçesinde ürün hasadına başlamıştı.

FOX TV’den ani bir kararla ayılıp emekli olmaya karar veren Fatih Portakal da eşi Armağan Portakal ile birlikte Seferihisar’daki çiftlikte organik tarım yapmaya başlamıştı.

 

(Kaynak: Hürriyet)

 

İlgili Haberler