Ünlü radyocu koronaya yakalandı durumu ağır. Geçtiğimiz hafta iki oğlu yakalanmıştı

Ünlü radyocu koronaya yakalandı durumu ağır. Geçtiğimiz hafta iki oğlu yakalanmıştı
Ünlü Radyo programcısı ve YouTuber Adem Metan da korona virüse yakalandı. Hastanede tedavi altına alınan Metan’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Geçtiğİmiz hafta oğullarının korona virüse yakalandığını açıklayan Adem Metan, takipçilerinden de dua etmelerini istemişti.

Medyaradar’da yer alan habere göre, Radyo programcısı ve YouTuber Adem Metan, Twitter''dan yaptığı açıklamada iki çocuğunun da korona virüse yakalandığını duyurmuştu. Taraflı tarafsız birçok ismin videolarını beğenerek takip ettiği Adem Metan’ın da korona virüse yakalandı.

Metan, Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Salgını ağır bir şekilde geçiren Metan’ın, virüsten dolayı ciğerlerinde büyük sorun olduğu öğrenildi.

İKİ OĞLU İÇİN DUA İSTEMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz hafta Twitter hesabından yaptığı duyuruda oğullarının korona virüse yakalandığını açıklayan Adem Metan, takipçilerinden de dua etmelerini istemişti. Metan, “Büyük oğlum Ömer’in ardından henüz 6 aylık olan küçük oğlum S.Hamza’nın da yüksek ateş, şiddetli öksürük sonrası testi pozitif çıktı. Abisine göre biraz ağır geçiriyor. Hastaneye yatırdık. Önce Rabbime sonra dualarınıza sığındık.” demişti.

İlgili Haberler