Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'dan bomba albüm: Gel De Sevme

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'dan bomba albüm: Gel De Sevme
Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, son dönemde çıkardığı şarkılarla müzik piyasasında rüzgâr gibi esmeye devam ediyor. Yaşar son olarak, “Gel de sevme” adlı albümünü dinleyicileriyle buluşturdu.

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'dan bomba albüm: Gel De Sevme

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, son dönemde yaptığı şarkılarla müzik piyasasına alt üst etmeye devam ediyor. Yaşar’ın daha önce çıkardığı “Kalmam” şarkısı da milyonlarca kişi tarafından izlenmiş ve unutulmazlar arasında yerini almıştı.

Yaşar son olarak bomba bir şarkıya daha imzasını attı. Doğan Music Company (DMC) etiketiyle tüm müzik marketlerde nisan ayında yerini alan olan 10 şarkılık albümü Gel de Sevme''nin çıkış şarkısının Yalnız Uyunmaz olduğunu açıklayan Ebru Yaşar, kısa süre sonra hayranlarına özel olarak seçtiği şarkıları sunacak.

YALNIZ UYANMAZ’A KLİP ÇEKECEK

Albüm için Gülden, Melda Gürbey ve Fikret Dedeoğlu gibi isimlerden şarkı aldığını ifade eden Ebru Yaşar, Özlem Güneykaya''nın da albüme katkıda bulunduğunu açıkladı.

Albüm çıkmadan önce Gülşen Aybaba tarafından çıkış şarkısı olan Yalnız Uyunmaz''a klip çekeceğini belirten Yaşar, albümün fotoğraflarını ise Mustafa Sarıkaya''nın çekeceğini belirtti.

EBRU YAŞAR KİMDİR?

Ağrılı memur bir ailenin çocuğu olan Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1977''de Ankara''da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul''a geldi ve müzik hayatına başladı. İTÜ Türk Sanat Müziği Bölümü''nden mezun oldu. 1995 yılının Mayıs ayında Ebru Yaşar Bu Sahilde adlı ilk albümünü piyasaya çıkardı.

İş insanı Necat Gülseven ile evli olan Ebru Yaşar''ın Hasan Poyraz ve Ebru Su adında ikiz çocukları var.

Ebru Yaşar albümleri

1995 - Bu Sahilde
1997 - Sevenler Ölmez
1999 - Seni Anan Benim İçin Doğurmuş
2003 - Aşkımız Buraya Kadar
2006 - Yeşillenirim
2008 - Seviyorum Seni
2011 - Delidir
2013 - Sanat-ı Ebru
2017 - Haddinden Fazla
2021 - Gel de Sevme (Nisan ayında)

Ebru Yaşar teklileri

2012 - Ağlayamıyorum
2014 - Cumartesi
2019 - Alev Alev
2020 - Kalmam

İlgili Haberler