Süper Lig yayıncı kuruluşu beIN Sports'ta görev yapan ünlü spiker Ercan Taner, kanal ile yollarını ayırdığını açıkladı. Ercan Taner yakın tarihte yine sosyal medya hesabından koronavirüsü salgını dönenimde maçları anlatma görevini sürdürmeyi düşünmediğini açıklamıştı.
Ajansspor YouTube kanalında yayınlanan bir söyleşiye katılan Taner, "Yayıncı kuruluşta bu konularla ilgili sorumlu arkadaşımızla konuştum. Onlara da artık olmayacağımı söyledim. Hukukta biz buna mücbir sebep diyoruz." ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.