Ünlü spor yazarı Aygün Özipek futbolcular arasında yayılan ama saklanan virüs gerçeğini açıkladı

Ünlü spor yazarı Aygün Özipek futbolcular arasında yayılan ama saklanan virüs gerçeğini açıkladı
Süper Lig'in 2'nci haftasında Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde Covid-19 testleri pozitif çıkan teknik heyet ve futbolcular futbol dünyasını sartmıştı. Bu olaya parmak basan ünlü spor yazarı Aygün Özipek sosyal medya hesabından "2-40 kişinin testi pozitif çıkmış. Peki şimdi yapılan testlerde negatif çıkarsa iki günde bir insanın testi nasıl negatife dönüşmüş olacak" dedi.

Süper Lig'in başarılı takımlarından Antalyaspor korona virüs (Covid-19) testi  pozitif çıkınca büyük şok yaşamıştı. Birçok oyuncunun test sonucunun pozitif çıkması sonrasında uçuşu iptal eden Antalyaspor yönetimi; teknik heyet, kulüp personeli ve futbolcuları 2'nci bir teste soktu. 

Bu testin ardından sonuçlarda tutarsızlık olduğunu düşünen Antalyaspor heyeti, 3'üncü kez Covid-19 testi yaptırma kararı aldı. 3'üncü testlerin ardından kulüp, bir futbolcu ve bir personelde Covid-19 tespit edildiğini, bu isimlerin ise izolasyona alındığını açıkladı.

Fraport TAV Antalyaspor kafilesi, Beşiktaş maçı için bu gece İstanbul'a özel bir uçakla hareket edeceğini açıkladı.

Bu duruma Twetter hesabından parmak basan Ünlü spor yazarı Aygün Özipek "2-40 kişinin testi pozitif çıkmış. Peki şimdi yapılan testlerde negatif çıkarsa iki günde bir insanın testi nasıl negatife dönüşmüş olacak, Antalyaspor'da teknik kadro, futbolcularş, malzemeci, masör olmak üzere özel hastanede yapılan Covid testinde 40 pozitif çıktı. İkinci test il sağlık müdürlüğü tarafından yapılıyor" 

aygun-003.jpg