Ünlü sunucu Seren Serengil'e hapis şoku. Başına yine iş açtı

Ünlü sunucu Seren Serengil'e hapis şoku. Başına yine iş açtı
Ünlü sunucu Seren Serengil’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım başına dert açtı. Serengil’in magazin dünyasında bir erkeğin sevgilisiyle ayrıldıktan sonra sevgilisinin annesiyle birlikte olduğunu ima eden paylaşımı üzerine hakkında 2,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Öte yandan Serengil yaz ayında Mustafa Rahman Tohma ile nikah masasına oturacağını açıkladı. 

Sabah''tan Atakan Irmak''ın özel haberine göre, ünlü sunucu Seren Serengil magazin dünyasında bir erkeğin sevgilisiyle ayrıldıktan sonra sevgilisinin annesiyle birlikte olduğunu ima eden bir paylaşım yaptı. 

Serengil''in söz konusu paylaşımı ünlü iş insanı Can Tanrıyar''ı rahatsız etti. Çünkü iddiaya göre Can Tanrıyar''ın eski sevgilisi Petek Dinçöz''ün annesiyle ilişki yaşadığı yıllar önce iddia edilmiş, Tanrıyar söz konusu iddialar sonrası yüklü miktarda tazminatlar kazanmıştı.

"İFTİRA ATANLARDAN TAZMİNAT KAZANDIM"

Can Tanrıyar, Seren Serengil''in paylaşımı sonrası savcılığa başvurarak şikâyetçi oldu. Şikâyet dilekçesinde Serengil''in iddia ettiği kişinin kendisi olduğunu, yıllar önce ortaya atılan bu iddia nedeniyle kişilik haklarının zedelendiğini ve iddiayı ortaya atan magazin camiasından yüklü miktarda tazminat kazandığını anlattı.

"ESKİ ERKEK ARKADAŞIMI KAST ETMİŞTİM"

Şikâyet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan Serengil, kast ettiği kişinin Can Tanrıyar olmadığını, eski erkek arkadaşını kastettiğini beyan ederek suçlamayı reddetti.

2,5 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Seren Serengil''in paylaştığı mesajda hakaret içerikli sözler sarf edildiğini belirterek 2,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Serengil ve eski eşi Yaşar İpek hakkında geçtiğimiz günlerde yeni bir dava açılmıştı. Eski İpek çifti Serengil''in eski sevgilisi Özay Bakır''ı tehdit ettikleri ileri sürülmüş Bakır eski İpek çiftini affetmemişti.

SEREN SERENGİL''İN DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU!

Yaşadığı sağlık sorunlarıyla magazin gündemine gelen Seren Serengil, arkadaşı Mustafa Rahman Tohma ile evlenme kararı aldı. Serengil evlilik teklifini kabul ettiğini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyururken çiftin düğün tarihi belli oldu. Serengil, sunuculuk yaptığı magazin programında tüm detayları anlattı.

Arkadaşı Mustafa Tohma ile evleneceğini açıklayan Seren Serengil, sunuculuk yaptığı programda yaz ayında nikah masasına oturacağının müjdesini verdi.

Son dönemde sağlık sorunları yaşayan ve geçirdiği bağırsak ameliyatından sonra 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil, arkadaşı Mustafa Tohma''dan aldığı evlilik teklifini kabul etti.

"ZOR GÜNLERİMDE BANA YARDIMCI OLDU"

Sunucu arkadaşları Bircan Bali ve Arto''nun baskısı üzerine aldığı evlilik teklifinden bahseden Serengil, "Mustafa''yla arkadaştık, hala da arkadaşız. Şu an sevgili değiliz, hiç olmadık da. Yeni ayrıldığım süreçte onunla tanıştım. O zaman çocuk kaybettim ve bunalımdaydım. Tek başıma olduğum bir dönemde şefkatli ve içinden geldiği gibi karşılık beklemeden davrandı" dedi.

seren-1.jpgseren-2.jpgseren-3.jpgseren-4.jpgseren-5.jpgseren-6.jpgtokmak.jpg

 

İlgili Haberler