Alişan’dan kardeşi Selçuk Tektaş’a yürekleri dağlayan veda

Alişan’dan kardeşi Selçuk Tektaş’a yürekleri dağlayan veda
Ünlü türkücü Alişan, korona virüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş’ı toprağa vermesinin ardından akşam saatlerinde yürekleri dağlayan bir paylaşımda bulundu. Alişan, “Seni bir daha görememek beni delirtiyor…” ifadelerini kullandı.

Seni bir daha görememek beni delirtiyor

Medyaradar’da yer alan habere göre, kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden ünlü türkücü Alişan, akşam saatlerinde duygulandıran bir mesaj yayınladı.

Alişan’ın yaklaşık 4 haftadır yoğun bakımda korona virüs tedavisi gören ve bir süre önce entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Bugün düzenlenen cenaze töreninde yaşananlar ise yürek burktu.

Alişan''ın ve ailesinin haykırışları cenaze törenine damga vurdu. Selçuk Tektaş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Teşvikiye Camii''nden son yolculuğuna uğurlandı.

“SENİ BİR DAHA GÖREMEMEK…”

Ünlü şarkıcı Alişan akşam saatlerinde duygu yüklü bir paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcı, "Abim bizi öksüz bıraktın gittin. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın herşeyimdin..Ben şimdi sensiz ne yapacağım. Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi. Allah''ım seni bizden daha çok istedi yanına aldı. 2 çoçuğum, 2 yegenim vardı, şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu Eyşan''ım, Ceylan''ım, Merve''n bana emanet. Seni çok seviyorum abim. Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk''um. Seni çok seviyorum Allah''ım mekanını cennet eylesin İnşallah.." ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım…

 

 

İlgili Haberler