Ünlü Vergi Uzmanı Ozan Bingöl ekonomiyi kurtaracak formülü verdi. Okuyan paniğe kapıldı

Ünlü Vergi Uzmanı Ozan Bingöl ekonomiyi kurtaracak formülü verdi. Okuyan paniğe kapıldı
Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, Twitter hesabından manidar bir paylaşımda bulundu. TRT payı ve köprülere verilen geçiş garantilerine göndermede bulunan Bingöl, "Herhangi bir ürün almadan da KDV ve ÖTV ödeyebilelim." dedi.

Devletin işlettiği köprü ve otoyollara gelen zam ve özel şirketlerin geçiş garantisi ile işlettiği köprü ve otoyollara ödenen fahiş bedeller 2021’in ilk günlerinde en çok tartışılan konulardan biri oldu.
Ünlü Vergi Uzmanı Ozan Bingöl de TRT’ye ödenen katkı payı, geçmediğimiz köprülere ödenen garanti ücretleri ve elektrik faturalarına eklenen kayıp-kaçak bedellerini tiye alan bir paylaşımda bulundu. 2021 yılı ile başta alkol olmak üzere bazı ürünlere getirilen KDV ve ÖTV zammına da tepki gösteren Bingöl mesajında, "Herhangi bir ürün almadan da KDV ve ÖTV ödeyebilelim. Lütfen bu kolaylığı sağlayın..." ifadelerini kullanırken paylaşımına bir de gülücük işareti kondurdu.

Ozan Bingöl’ün mesajı şöyle:
"Devir kolaylık devri. Nasıl ki; TRT izlemeden pay ödeyebiliyoruz. Nasıl ki; geçmediğimiz köprüye katkı yapabiliyoruz. Nasıl ki; kullanmadığımız elektriğe kaçak bedeli verebiliyoruz. Herhangi bir ürün almadan da KDV ve ÖTV ödeyebilelim. Lütfen bu kolaylığı sağlayın..."

Bingöl'ün mesajını okuyan bazı vatandaşlar "Hocam yapmayın gerçek sanıp yaparlar" diyerek paniğe kapılırken birçok vatandaş da çeşitli fikirlerle ünlü vergi uzmanına destek mesajı attı. O mesajlardan bazıları ise şöyle:

 

İlgili Haberler