Ünlü Youtuber'dan Hilal Kaplan'ı çıldırtacak paylaşım. Mülakatlarda elenenler yorum yağdırdı

Ünlü Youtuber'dan Hilal Kaplan'ı çıldırtacak paylaşım. Mülakatlarda elenenler yorum yağdırdı
Ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımında “Keşke ben de zamanında FETÖ’yü öven tweetler atsaydım. Kariyerim için harika olurdu” ifadelerini kullandı.

Ünlü Youtuber'dan Hilal Kaplan'ı çıldırtacak paylaşım

PKK terör örgütü elebaşı Öcalan’ı sorgulayan komutan emekli Albay Hasan Atilla Uğur’un oğlu Youtuber Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Uğur, iktidara yakınlığıyla bilinen ve geçmişte FETÖ ve PKK’ya övgüler yağdıran Hilal Kaplan’ın TRT yönetimine getirilmesinin ardından yaptığı paylaşımda “Keşke ben de zamanında FETÖ’yü öven tweetler atsaydım. Ya da bazı örgütler beni yanıltsaydı… En azından bir kere kandırılsaydım bari. Kariyerim için harika olurdu. Bu arada kariyerim alayının … Bizim BabalaTvmiz var. Merak etmeyin” ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

İşte o tweet:

Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre, yeni Yönetim Kurulu''na Sabah yazarı Hilal Kaplan getirildi. Kamuoyunda büyük tepki toplayan atama kararı, sosyal medyada da gündeme geldi.

Uğur’un sosyal medya paylaşımının altına gelen yorumlarda TRT atamaları ve GATA’ya alımlarda liyakat olmadığını dile getiren vatandaşlar ise tepki gösterdi.

Gazeteci olduğunu söyleyen vatandaş “En azından 10 seneden fazladır yaptığım meslekte, devletin haber kuruluşuna geçebilmek için girdiğim mülakatta elenmez geçerdim...” dedi.

Psikolog olduğunu söyleyen vatandaş ise tepkisinde “Ben de. Öncelikli hak sahibi olmama ve sınavı yüksek puanla kazanmama rağmen GATA''ya giremedim. Mülakatta gözümün içine baka baka sorduğu soruya yüz bin kere Atatürk diye cevap verdiğim için.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya kullanıcılarının tepkileri:

Hilal Kaplan''ın FETÖ için attığı tweetler:

İlgili Haberler