Urla'daki trafik kazasında sporcu ölmüştü! Oda başkanı tutuklandı

Urla'daki trafik kazasında sporcu ölmüştü! Oda başkanı tutuklandı
İzmir'de Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan'ın kullandığı otomobil, iki kardeşin bulunduğu elektrikli bisiklete çarpmıştı. Aydınhan, iki kardeşten biri olan Somaspor'un futbolcusu Melih Vardar ölümüyle ilgili tutuklandı.

Urla ilçesi Çeşme eski yolu üzerinde, 14 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen trafik kazasında, Melih Vardar  ve Semih Vardar isimli iki kardeşin üzerinde olduğu elektrikli bisiklete, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan yönetimindeki otomobil çarpmıştı.

30432117-1597670324-1597670388.jpg

Feci kazada iki kardeş, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Somaspor’un futbolcusu Melih Vardar 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetmişti. Semih Vardar’ın ise durumunun iyiye gidiyor.

Kaza sonrası gözaltına alınan ve adli kontrol kararı verilen, futbolcunun ölümü sonrası ise tekrar yakalanarak adli kontrol şartları ağırlaştırılan Aydınhan için bilirkişi raporun da kazanın tek sorumlusu olduğu belirtildi.

Aydınhan hakkında tekrardan yakalama kararı çıkarıldı. Yakalanarak Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen Ahmet Birol Aydınhan, tutuklandı.

29221.jpg