Usain Bolt, Central Coast Mariners’den ayrıldı

Usain Bolt, Central Coast Mariners’den ayrıldı
Atletizm kariyerine nokta koyduktan sonra futbola yönelen dünya rekortmeni sprinter Usain Bolt, Avustralya ekibi olan Central Coast Mariners’den maddi konularda anlaşamadığı için ayrıldı.

Atletizim kariyerini noktaladıktan sonra kariyerini futbola yönlendiren Jamaikalı sprinter Usain  Bolt ilk takımı olan  Central Coast Mariners’den  maddi konularda  anlaşamayınca yollarını ayrıldığını açıkladı. Bolt’un  yeni takım arayışlarına devam ettiği ve tekliflere açık olduğu dile getiriliyor.

Avustalya ekibinden yapılan açıklamada, oyuncunun temsilcisi Ricky Simms ile kulüp yönetimi arasında yapılan görüşmelerde parasal yönden anlaşma sağlanamaması nedeniyle Bolt'un ayrılık kararı aldığı duyuruldu.

Futbola başlama fırsatı vermesinden dolayı kulübe teşekkür eden 32 yaşındaki Bolt ise, sezonun geri kalanında takıma başarı diledi.

Central Coast Mariners ile yaz aylarından itibaren  denemelere çıkan Jamiakalı oyuncu hazırlık maçlarında forma giymiş  ve ikide gol  kaydetmişti. 

2017'de atletizmden emekli olan Bolt, daha önce de Borussia Dortmund, Güney Afrika kulübü Mamelodi Sundowns ve Norveçli takıl Stromsgodset ile antremanlara çıkmıştı.