Uşakta protokol skandalı

Uşakta protokol skandalı
Uşak 6. Tarım, hayvancılık ve teknolojileri fuarı açılışında İYİ Parti İl Başkanı Şener Toköz'e protokolde yer verilmeyince Toköz açıklama yaptı.

Hüseyin Demir / Yeniçağ

Şener Toköz "Bugün açılışı yapılan Uşak 6. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri fuarında Uşak''ta %37.76 oy almış bir siyasi parti İYİ PARTİ İl Başkanı olarak protokolde yer verilmemesi bizim protokol yerimize AKP Belediye Grup Başkanına yer verilmesi düşündürücü ve de manidardır. Uşakta son belediye seçimlerinde İYİ Parti’nin %37 AKP’nin %38 oy alması son yapılan yoklamalarda Uşak’ta açık ara birinci parti durumuna yükseltmemiz hasetliği de getirmiştir. İYİ Partimizin ürettiği tarım politikaları dikkat çekerken; Tarım fuarını düzenleyenlerin protokol de iyi parti Uşak il başkanı olarak yer vermemesi üzerine İyi parti il başkanı olarak fuarı düzenleyenleri protesto ederek etkinliğe katılmadım." dedi.

Tarım, hayvancılık ve teknolojileri fuarında Konuşma yapan Uşak CHP milletvekili Özkan Yalım "Çiftçinin kıymetinin bilinmediği zamanda çiftçi üretmezse aç kalırız ilkokullarda yerlim malı haftasını kaldırırsak kesersek Ukrayna’dan buğday, Bulgaristan’dan saman, Brezilya’dan Mercimeği alır hale geliriz. Gübre fiyatını 220 TL alır ekmezse Yayalar köyünde uşağın en büyük entegre tesisi kapan maya yüz tutmuş et üreticileri kesime gidiyor sulama elektriği iç acısı çiftçinin durumu bıçak kemiğe dayanmış " dedi.

İlgili Haberler