Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, “Türkiye’yi yönetmekle, milletimizin ekmeğini aşını artırmakla, çocuklarımıza daha yaşanabilir bir ülkenin koşullarını sağlamakla, ülkemizi dünyanın ve kendi coğrafyasının itibarlı bir ülkesi yapmakla mükellef iktidarın, 2007 yılında da hiçbir alanda ilerleme kaydedemediğini” savundu.

Mumcu, yayımladığı yeni yıl mesajında, yeni yılların başlangıçlarının sadece takvim dönüşümleri değil, bireylerin, toplumların ve devletlerin kendilerini muhasebeye tabi tuttukları önemli vesileler olduğunu kaydetti.

2007 yılının Türkiye ve dünya için olumlu sayılabilecek, geleceğe umutla bakılmasını kolaylaştıracak bir yıl olmadığını savunan Mumcu, dünyanın hemen her yerinde savaşların, afetlerin, insanlık adına utanç verici manzaraların yaşandığı bir yılın geride kaldığını belirtti.