Uyarıda bulunan kadını öldürmüştü. Korkunç gerçek otopside ortaya çıktı

Uyarıda bulunan kadını öldürmüştü. Korkunç gerçek otopside ortaya çıktı
İstanbul'da gürültü yaptığını belirterek kendisini uyaran 53 yaşındaki apartman görevlisi N.D.'yi öldüren 30 yaşındaki fitness eğitmeni İbrahim Yener'in,  N.D.'yi öldürmeden önce cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

İstanbul''da 2020''nin aralık ayında sabah saatlerinde duş almak için şofbeni çalıştıran 30 yaşındaki fitness eğitmeni İbrahim Yener, sıcak su akmayınca apartman görevlisi 53 yaşındaki N.D''yi arayarak yardım istedi.

Yener''in evine giden N.D., şofbeni kontrol etmek için içeri girdi. N.D. şofbenin tamiri için birini göndereceğini söyleyerek daireden ayrıldı. 20 dakika sonra N.D., tekrar daireye gitti ve yüksek müzik sesi sebebiyle genç adamı uyardı. Çıkan tartışma sonrası Yener masadaki bıçak ile N.D.''nin boğazını kesti.

Sabah''ta yer alan habere göre; kadın, yaralı halde evden kaçarken, Yener ise nişanlısını arayarak cinayet işlediğini söyledi. Bir süre Beylikdüzü''nde Suriyeli kişilere ait bir barakada kalan Yener, daha sonra teslim oldu.

ADLİ TIP CİNSEL İSTİSMARI ORTAYA ÇIKARDI

Zanlı hakkında ağır müebbet talep edildi. Yargılama sırasında İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı tarafından N.D''nin iç çamaşırından alınan kanlı örneklerde, Yener''e ait genotip DNA profilleri tespit edildi. Durum Cumhuriyet Başsavcılığı''na bildirildi. Savcılık, Adli Tıp Kurumu''nca ortaya çıkan cinsel istismar durumuna yönelik yürüttüğü soruşturma sonunda İbrahim Yener hakkında, dava açtı.

İddianamede, N.D.''nin olay günü üzeri yarı çıplak vaziyette ve hırkasının yırtılmış şekilde bulunduğu, Adli Tıp''tan alınan rapor içeriklerinde N.D''ye yönelik cinsel saldırıya maruz kaldığı belirtildi.

İddianamede, N.D.''nin hırkasının yırtılmış olması ve şüpheliye karşı direnç gösterdiği vurgulandı.