Uzaylılar gerçekten geldi mi. Savaş pilotu bir fotoğraf çekti, ortalık birbirine girdi

Uzaylılar gerçekten geldi mi. Savaş pilotu bir fotoğraf çekti, ortalık birbirine girdi
Pentagon’un hazırladığı bir rapor uzaylıların olup olmadığı sorusunu bir kez daha gündeme getirdi. İngiliz basınının rapordan sızdırdığı fotoğraflara göre, ABD’li bir savaş pilotunun çektiği görüntülerde yerden 35 bin feet yüksekte üçgen şeklinde bir obje görülüyor. Pentagon ise konuyla ilgili bir resmi açıklama yapmadı.  

UFO'lar bir kez daha gündemde. Zira Pentagon'un bu yönde araştırmalar yapan birimi konu ile ilgili bir rapor hazırladı.  

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, raporda 2018 yılında ABD'li bir savaş pilotu tarafından çekilen ve tanımlanamayan bir cisme ait olan fotoğraf da yer alıyor. 

Söz konusu fotoğraf geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Fotoğrafta Atlantik Okyanusunun 35 bin feet yukarısında üçgen şeklinde bir obje görülüyor.  

vnubibbqle6s-ehtzbfsmq.jpg

İddiaya göre, fotoğrafı çeken pilotun Pentagon raporunda yer alan ifadesinde cismin takip edilemeyecek bir hızda gözden kaybolduğu bilgisine yer veriliyor. Ancak Pentagon basında çıkan iddialar hakkında resmi bir açıklama yapmış değil. 

PENTAGON, UFO GÖRÜNTÜLERİNİ ARAŞTIRACAK DEPARTMAN KURMUŞTU

Pentagon, geçtiğimiz dönemde UFO görüntülerini araştıracak yeni bir gözlem birimi kurmuştu. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Pentagon Sözcüsü Susan Gough, ekibin resmi adının Tanımlanamayan Hava Fenomenleri Çalışma Grubu olduğu açıklamıştı. 

Tanımlanamayan Hava Fenomenleri Çalışma Grubu'nun görevi ise sanılanın aksine uzaylıların peşine düşmek değil, tanımlanamayan obje ve olayların doğasını ve kaynağını araştırmak olarak belirlenmişti.