Burak Sergen'den yeni haber geldi

Burak Sergen'den yeni haber geldi
Ünlü oyuncu Burak Sergen, korona virüsü atlattıktan sonra taburcu oldu. Uzun süre yoğun bakımda kalan Sergen, zorlu sürecin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Burak Sergen'den yeni haber geldi

Korona virüse yakalandıktan sonra uzun süre yoğun bakımda kalan Burak Sergen adeta eridi. Taburcu olan Sergen kilo verdiğini, oğlunun ise yeni haline alışamadığını ifade etti. Cansın Sergen, "Babamın yeni kilosu bana garip geldi" dedi.

Zorlu geçen sürecin ardından evine giden Sergen, sevenlerine teşekkür etti. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Hepinize ne kadar teşekkür etsem az... Ailem, nişanlım, oğlum, setteki güzel dostlarım, sevenlerim, menajerim, tanıdığım tanımadığım herkes dualarınızı esirgemediğiniz. Hep güzel enerjiler gönderdiğiniz için size minnet borçluyum... Hep birlikte sağlıklı ve güzel günlere... Eksik olmayın. Ve hep yanımda olan ben uyurken nişanlıma oğluma aileme desteğini esirgemeyen dostlarıma isimleri tek tek yazamadığım için affınıza sığınıyorum Teşekkürlerim minnetim çok fazla... İyi ki varsınız. Dua ve enerjinizi eksik etmeyin"

İlgili Haberler