Vagner Love ve Pepe’ye talipler var!

Vagner Love ve Pepe’ye talipler var!
Beşiktaş’ın tecrübeli savunmacısı Pepe ve beklentileri veremeyen Vagner Love’ın ara transfer döneminde takımdan ayrılma ihtimali artıyor. İki oyuncu için Brezilya, Çin ve Katar kulüpleri devreye giriyor.

Beşiktaş, ara transfer döneminde hareketli günler yaşayacak. Siyah beyazlıların iki tecrübeli ismi olan Pepe ve Vagner Love için Brezilya, Çin ve Katar ekipleri devreye giriyor.

Beşiktaş’tan yıllık 5 milyon Euro kazanan 35 yaşındaki futbolcu için, son gelişmenin ardından Çin ve Katar kulüplerinin menajerler aracılığıyla devreye girdiği ve ara transfer döneminde siyah beyazlıların kapısını çalabileceği bildirildi.

 Siyah beyazlıların Portekizli savunmacısı Pepe, kontratındaki 400 bin euroluk bonusun ödenmemesi sebebiyle yönetimle sıkıntı yaşamıştı.

VAGNER LOVE’IN PEŞİNİ BIRAKMADILAR

Öte yandan, Brezilya ekibi Santos, Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Vagner Love'ın peşini bırakmıyor.

Fox Sports'un haberine göre; yaz transfer döneminde Vagner Love'ı kadrosuna katmak isteyen Santos, Brezilyalı golcüyü devre arasında transfer etmek için harekete geçti.

Transfer harekatını bizzat yöneten Santos Başkanı Carlos Peres, 34 yaşıındaki Love için maaşı ve imaj hakları için iki sezonluk 4.6 milyon dolar'lık teklif sunacak.

Bu sezon siyah beyazlı formayla Süper Lig'de 3 maça çıkan Love, 2 gol kaydetti.

İlgili Haberler