VakıfBank takımındaki korona virüs hastaları sonrası Galatasaray maçı iptal edildi

VakıfBank takımındaki korona virüs hastaları sonrası Galatasaray maçı iptal edildi
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nda son 2 günde çıkan korona virüs hastaları sonrası Sultanlar Ligi 4. hafta mücadelesinde bu akşam saat 19.30'da oynanması gereken Vakıfbank-Galatasaray HDI Sigorta maçı iptal edildi. Öte yandan Vakıfbank'ın İtalyan antrenörü Guidetti'de de korona virüs tespit edildiği öğrenildi.

Vakıfbank kadın voleybol takımında son 2 günde yapılan testlerde sporcu ve teknik ekipten birçok kişide korona virüs tespit edilmesi sonrası flaş bir karar çıktı.

Vakıfbank kulübünün son yapılan testlerde 6 sporcu ve teknik ekipten 2 kişide korona virüs tespit edilmesi sonrası Sultanlar Ligi 4. haftasında oynanması gereken VakıfBank-Galatasaray HDI Sigorta maçı iptal oldu.

Öte yandan Vakıfbank'ın İtalyan Baş Antrenörü Giovanni Guidetti'de de korona virüs çıktığı ve böylece takımda korona virüse yakalananların sayısının toplamda 10'a yükseldiği gelen haberler arasında yer alıyor. 

VAKIFBANK VOLEYBOL'DAN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

VakıfBank Spor Kulübü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “misli.com Sultanlar Ligi’nde oynayacağımız Galatasaray HDI Sigorta, Sarıyer Belediyesi ve İlbank karşılaşmaları Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyururuz" denildi.

vakifbank.jpg