Valbuena’dan dikkat çeken performans

Valbuena’dan dikkat çeken performans
Fenerbahçe’nin Fransız oyuncusu Valbuena, son dönemde oynadığı iyi futbolla takdir topladı. Sezon başından beri formadan uzak kalan tecrübeli oyuncu oynadığı son 2 maçta 2 gol ve asist üretti.

Fenerbahçe’ye geldiği günden itibaren birlikte çalıştığı teknik direktörler Aykut Kocaman ve Cocu ile yaşadığı sorunlarla gündemden düşmeyen ve son dönemde formadan uzak kalan Valbuena, üst üste sergilediği iyi performans ile dikkatleri üzerine çekti. Fransız oyuncu, oynadığı son iki maçta takımına 2 gol ve 2 asistlik katkı yaptı.

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinin öne çıkan isimlerinden olan Mathieu Valbuena, skor katkısı vermeye devam etti. Derbiyi 1 gol 1 asistle oynayan Fransız oyuncu, Anderlecht karşısında perdeyi açan gole katkı sundu. 34 yaşındaki futbolcu ardından da kaptığı topla pozisyon yaratıp, Frey'e asist yaptı.

Valbuena'nın açtığı ortada top direkt kaleye yönelerek ağlarla buluştu. Valbuena, 6 günde takımının attığı 4 golün tamamına imzasını bırakmış oldu. Fenerbahçeli yıldız, Koeman öncesinde ilk 7 resmi maçta gol ve asist üretememişti. Kadıköy'de de taraftarlar Valbuena'ya tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu. Tecrübeli isim oyundan çıkarken de ayakta alkışlandı.

Mathieu Valbuena, karşılaşmanın ardından güzel günlerin kendilerini beklediğini belirtti, galibiyeti Koray Şener'e armağan ettiklerini söyledi