Valencia takımının yüzde 35'inde korona çıktı

Valencia takımının yüzde 35'inde korona çıktı
İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'da, takımdaki oyuncuların yüzde 35'nde korona virüs çıktığı açıklandı.

Çin'in Wuhan kentinden yayılmaya başlayan korona virüs, özellikle Avrupa'da şiddetini göstermeye devam ediyor. 

İspanya La Liga devi Valencia, teknik ekip ve futbolculara yapılan ‘corona virüsü’ (Covid-19) testinin sonuçlarının yüzde 35’inde pozitif olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz günlerde tecrübeli futbolcu Ezequiel Garay ve Eliaquim Mangala başta olmak üzere teknik ekip ve futbolculardan 5 kişinin korona virüsü testinin pozitif olduğunu duyuran Valencia Kulübü, yapılan yeni test sonuçlarını da açıkladı. 

MAÇ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER... 

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda İtalya temsilcisi Atalanta ile deplasmanda karşılaşan Valencia, 10 Mart’ta İspanya’daki rövanş mücadelesinde bir araya geldi.

İtalya’daki maçın ardından yapılan testin sonuçlarını duyuran Valencia, takımın yüzde 35’inde corona virüsüne rastlandığını belirtti.

309 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ 

İspanya Sağlık Bakanlığı, ülkede korona virüsü (Kovid-19) nedeniyle 309 kişinin hayatını kaybettiğini ve 9 bin 191 yeni tip korona virüs vakasının tespit edildiğini açıklamıştı.

Korona virüsünden en çok etkilenen ülkeler arasında yer alan İtalya’da ise bugün ölenlerin sayısı 368 kişi artarak 1809’a, virüsün bulaştığı kişi sayısı ise 24 bin 747’ye yükseldi.