Valilik’ten Akşener’e sansür Bilal Erdoğan’a özel mesaj!

Valilik’ten Akşener’e sansür Bilal Erdoğan’a özel mesaj!
Antalya Valiliği tarihi Elmalılı Yağlı Güreşleri ile ilgili paylaşımında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yer vermedi. Paylaşımda, sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan yer aldı.

Antalya Valiliği, tarihi Elmalılı Yağlı Güreşleri ile ilgili yaptığı paylaşımda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i yok saydı. Valilik, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Başpehlivan Ali Gürbüz’e altın kemer takmasını belirtti.

Antalya Valiliği, 667. Tarihi Elmalılı Yağlı Güreşleri hakkında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Vali Munir Karaloğlu, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sn. Hamza Yerlikaya ve Dünya EtnoSpor Konfederasyonu Genel Başkanı Sn. Bilal Erdoğan ile 667. Tarihi Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni izledi. Başpehlivan olan Ali Gürbüz'e altın kemeri takdim etti.”

valilik-001.png

AKŞENER DE MÜSABAKALARI TAKİP ETMİŞTİ

Antalya’da düzenlenen 66. Tarihi Elmalılı Yağlı Güreşleri’ni izleyenler arasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de bulunuyordu.

Güreşler devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yanı sıra iş insanları ve güreş ağaları, finalistlere 10'ar bin lira hediye vermişti. Seyirciler, bu esnada Meral Akşener'in de sporcuları ödüllendirmesini istedi. Ayağa kalkarak vatandaşları selamlayan Akşener, güreşçilere 5'er bin lira vermişti. Tarihi güreşler, protokolün madalyaları vermesiyle sona ermişti.

6d9f7785fc3c411f4351069df920cf33-001.jpg