Valinin milyonluk arabası sosyal medyanın diline düştü

Valinin milyonluk arabası sosyal medyanın diline düştü
İktidar, yangın, sel, deprem gibi afetlerde vatandaşa IBAN vererek yardım toplamayı gelenek haline getirmişken Rize Valisi’nin bindiği Audi marka lüks otomobil sosyal medyanın diline düştü.

Güneyde orman yangınları kuzeyde sel felaketiyle peş peşe zor günlerin yaşandığı Türkiye’de iktidarın mağdur vatandaşa yardım için IBAN numarası paylaşarak yardım kampanyası başlatması tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Son olarak Kastamonu, Sinop ve Bartın’ı vuran sel için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla yardım kampanyası başlatıldı.

RİZE VALİSİ’NİN MAKAM ARACI SOSYAL MEDYANIN DİLİE DÜŞTÜ

Öte yandan iktidar bir yandan IBAN paylaşarak vatandaştan yardım talep ederken, Rize Valisi’nin lüks makam aracı sosyal medyada gündem oldu.

Valinin bindiği Audi A8 Long Luxury marka lüks otomobilin fiyatı ise dudak uçuklatacak cinsten.

Markanın resmi internet sitesine bakıldığında fiyat 3 milyon 108 bin 325 TL. Aracın internet sitelerindeki satış fiyatı ise 3 milyon 700 bin TL’ye kadar çıkabiliyor.

Twitter’da ise yüzlerce vatandaş devlet görevlileri milyonluk araçlara binerken vatandaştan yardım beklenmesini eleştirdi.

O paylaşımlardan bazıları ise şu şekilde:

İlgili Haberler