Valinin ''Yük oldular'' dediği sağlıkçılar Zonguldak Polisevi'ni terk etti!

Valinin ''Yük oldular'' dediği sağlıkçılar Zonguldak Polisevi'ni terk etti!
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın büyük tepki toplayan "Sağlıkçılar bize yük oldu" açıklamasının ardından sağlık personelleri kaldıkları polisevinden ayrıldı. 2 doktorun da görevi bıraktığı öğrenildi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş''ın skandal sözlerinin yankısı sürüyor...

Geçtiğimiz günlerde korona virüs salgını nedeniyle basın toplantısı düzenleyen Bektaş, "Sağlıkçıları ücretsiz misafir ettik, yemeklerinden ücret de almadık ama kendilerine virüs bulaştırdılar ve bize büyük yük oldular" ifadelerini kullanmıştı ve bu sözler sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı.

Vali Bektaş, gelen yoğun tepkilerin ardından özür dilemek zorunda kalmıştı.

POLİSEVİNİ TERK ETTİLER

Erdoğan Bektaş''ın bu sözlerine sağlık çalışanlarından da tepki geldi.

Zonguldak Pusula''da yer alan habere göre; Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Atatürk Devlet Hastanesi çalışan sağlık çalışanlarının eşyalarını topladıkları ve Zonguldak Polisevi''nden ayrıldıkları öğrenildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi, sağlık çalışanları için yer ayarlarken, Atatürk Devlet Hastanesi doktorları da farklı arayış içine girdi.

HİÇBİRİNİN TESTİ POZİTİF ÇIKMAMIŞ

Öte yandan Zonguldak Polisevi’nde kalan sağlık çalışanlarının hiç birinin korona virüs testinin pozitif olmadığı iddia edildi.

DOKTOR GÖREVİ BIRAKTI

Polisevinde yaşananların ardından bir şok haber daha geldi.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Doktor Harun Göl, korona virüs sürecinde çalışmak istemedikleri için işi bıraktı.

Doktor Harun Göl’ün mazeretsiz olarak işe gelmedikleri için memuriyetlerinin sona erdiği öğrenildi. 

İlgili Haberler