Doğu Perinçek Mehmet Ağar'ı savundu: Ben Mehmet Ağar'a kefilim

Doğu Perinçek Mehmet Ağar'ı savundu: Ben Mehmet Ağar'a kefilim
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar için "Ben Mehmet Ağar'a kefilim. Onun Türkiye'ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım" sözlerini söyleyerek Ağar’ı övdü.

Gazeteci Şaban Sevinç sosyal medya uygulaması Twitter''da yaptığı programda Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek''i konuk aldı.

Sevinç''in Mehmet Ağar ile ilgili "Vatansever ve sicili de kahramanlıklarla dolu" sözlerini hatırlatması üzerine Perinçek, "Sayın Mehmet Ağar geçmişte aslanlar gibi PKK''yla mücadele etmiş, FETÖ''yle mücadele etmiş bugünkü duruşu da milli olan emniyette de hep başarı sicili olan bir devlet adamıdır" dedi.

Perinçek, “Mehmet Ağar bugün vatansever bir konumda. Hedef alınması anlamlı. Amerika’nın hedef aldığı devlet adamlarından biridir. Mehmet Ağar bağımsızlığı, devlet adamlığı konusunda sağlam duran biri. Geçmişi de parlak bir güvenlik sicili olan bir devlet adamıdır. Bulunduğu konumu da doğru. Ben Mehmet Ağar''a kefilim. Onun Türkiye''ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım” ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ı hedef almasına tepki göstermişti.

Sedat Peker’in Mehmet Ağar’ı hedef almasının anlamlı olduğunu savunan Perinçek, Ağar’ın Amerika tarafından hedef alınan bir devlet adamı olduğunu iddia etmişti.

İlgili Haberler