Vatandaş İstanbul'un gitgide nasıl Hint filmlerine benzediğini tek tek anlattı

Vatandaş İstanbul'un gitgide nasıl Hint filmlerine benzediğini tek tek anlattı
İstanbul başta olmak üzere özellikle büyükşehirlerde araç kullananlar, kuralları hiçe sayıp, uyarılara kulaklarını tıkamaya devam ederken bir sosyal medya kullanıcısı İstanbul’un nasıl Hindistan ve Pakistan filmlerine benzediğini tek tek anlattı.

Türkiye''nin büyük sorunlarından biri trafik terörü. Her ay yüzlerce vatandaşımız bu kazalarda hayatlarını kaybederken, daha fazlası da yaralanıyor. Bu kazaların çoğunluğu kural ve düzen tanımayan sürücülerden kaynaklanıyor. Özellikle İstanbul gibi büyükşehirlerde direksiyon başına geçenler kurallara riayet etmeyerek kendilerini olduğu gibi diğer araç sürücülerini de tehlikeye düşürmeye devam ediyor.

Sosyal medyada bu konuya değinen bir kullanıcı İstanbul’un nasıl Hindistan ve Pakistan filmlerine benzediğini tek tek anlattı.

İşte o tweet: “Sokaklar, caddeler Hindistan ve Pakistan filmlerindeki gibi! Dat dat dat korna çalarak tersten giden, sağ şeridin en sağından yol isteyen, bilgisayar oyunu gibi her an her yerden fırlayan motorlar ve scooterlar ile dolu yollar. Bu şehirde kaza geçirmeden yaşayabilmek mucize gibi!”

İlgili Haberler