Vatandaş, İYİ Partili başkana dert yandı

Vatandaş, İYİ Partili başkana dert yandı
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar’a dert yanan vatandaş, evlerinde su akmıyor olmasından yakınarak "Böyle Müslümanlık olur mu? Çeşmeden su taşıyoruz, Çeşmeden taşıdığımız su da sağlıklı değil, kokuyor. Bize bunu reva gördüler.” dedi.

YENİÇAĞ/ ERZURUM-Hakan Dikmen

İlçe gezileri kapsamında Hınıs’ta olan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, vatandaşların sorunlarını dinledi. Evlerinde su akmadığını belirten Söğütlü köyünde 70 yaşındaki Sedirye Doğan, "Böyle Müslümanlık olur mu? Çeşmeden su taşıyoruz, Çeşmeden taşıdığımız su da sağlıklı değil, kokuyor. Bize bunu reva gördüler. Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, bizim bu halimizi görsün.” görüşüne yer verdi.

“TOPRAĞIMIZ VAR, EKİP BİÇEMİYORUZ”

Suyun akmamasından dolayı yaşadığı problemleri dile getiren Doğan, banyo yapamadıklarını, abdest alamadıklarını söyledi. Doğan, “Her şey olmuş ateş pahası, torunlarımız yaz geçti meyveye sebzeye hasretler. Bir armut yiyemediler. Toprağımız var, ekip biçemiyoruz, mazot olmuş kaç lira. Yardım bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

“TEŞKİLATINIZ HALKIN İÇİNE ÇIKAMIYOR”
İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''a seslenerek, "Erzurum milletvekilleri, belediye başkanları, partinizin İl Başkanı, böyle olursa siz değil seçimi kazanmak, barajın dibinde kalırsanız hiç şaşırmayın. Çünkü teşkilatınız halkın içine çıkamıyor. İşte Erzurum''un hali, işte Hınıs''ın hali, işte Söğütlü Köyünün hali. Çoluk çocuk perişan durumda. Bu görüntüleri başta Sayın Cumhurbaşkanının takdirine sonra da tüm ülke insanının vicdanına havale ediyorum." şeklinde konuştu.