Vatandaşın üzerine araba sürdüler ortalık karıştı. Meydan dayağı yiyen şoförler hastanelik oldu

Vatandaşın üzerine araba sürdüler ortalık karıştı. Meydan dayağı yiyen şoförler hastanelik oldu
Pendik Kavapınar’da kendi arasında yarışan ve drift yapan sürücüler önce vatandaşın üzerine araba sürdü daha sonra da kaza yaptı. Yaşananlara öfkelenen bölge sakinleri yakaladıkları şoför ve arkadaşlarına meydan dayağı attı. Sürücü ve arkadaşı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Meydan dayağı yiyen şoförler hastanelik oldu

İstanbul Pendik’te yarışçı dehşeti yaşandı. Kavacık mahallesinde yarışçılar önce vatandaşı üzerine araba sürdü sonra ise kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre kiralık olduğu öne sürülen iki otomobilin sürücüleri cadde üzerinde ve sokak aralarında aşırı hızlı gitti. Uyarılara kulak asmayan sürücüler yarış yapmaya devam etti. Yarışan sürücülerden birinin kullandığı otomobil, karşı yönden gelen araçla kafa kafaya çarpıştı. Diğer sürücü hızla olay yerinden uzaklaştı.

Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan bir kişi yaralandı. Çevre sakinleri otomobilde bulunanlara saldırdı. Aracın camlarını kırmaya başladı.

Yarışan diğer aracın sürücüsü bir süre sonra tekrar olay yerine geldi. Hızla yolda bulunanların üzerine aracını sürerken, vatandaşlar son anda kendilerini yolun dışına attı.

Kaza anı ve arkadan gelen diğer aracın sürücüsünün kaçma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.